RUMAH DI CHANGLUN

RUMAH DI CHANGLUN
CONTACT 0125542501

Friday, March 12, 2010

Hari-hari berlalu..

Aku hidup dalam khayalan kini...hari2 seperti mendesak aku untuk bersama fb..seronok berborak dengan bekas pelajar ku..malah..blog ini pun lama dah aku tak updatekan..mungkin ada antara anak2 muridku nak membaca coretan terkini aku..

Esok aku akan ke kl..mungkin kebetulan untuk aku menghadapi pengalaman baru bersama skuad ping pong perlis ini. Selama ini aku hanya bersama skuad ping pong MSSPs..sekolah punya..tetapi ini adalah dengan persatuan amatur..mungkin pemain sama tetapi pentadbiran berbeza..

Kelmarin result SPM diumumkan..amat berharap adalah pelajaqku akan menemuiku..rindu..rindu seorang guru. namun dgn kesibukan aku..terjonggol juga seorang pelajaq di bilikku..Quddus..mungkin rasa rindunya yang mendalam, mendesaknya untuk mencariku hingga ke bilik pereksa ini.. aku gembira kerana Quddus..sebagai balasan aku belanjakan dia dengan laksa..he he makan tak habis no..

Sebelum aku akhiri ingin aku nyatakan harapan yang menggunung ini untuk aku mennti hari esok apakah aku akan dapat menemui para pelajaq ku di kuala lumpur nanti..terima kasih kepada nakhoei kerana inisiatif yang tidak terhingga ini..

No comments:

Post a Comment